a nature inspired apartment in central cambridge

Brief: To inject a sense of nature into a monochromatic, Central Cambridge apartment.

What we did: Katie Malik Interiors was asked to propose a design for all the spaces, aside from the kitchen units and the bathroom, which were already fitted by the developer. We also had to respect the floor and wall finishes when creating a scheme for our client. We proposed improved space layouts, furniture, fixtures and finishes, and provided a stunning design with a full turnkey service.

Client: Doctor

Location: Cambridge, UK

 

Completion date: Autumn 2016

Photography credit: Maciek Platek- Food & Interior Photography

Read more about this project here

contact

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube

©2019 by Katie Malik. Proudly created with HC Media